TLÜ Haapsalu Kolledžit hakkab juhtima Triin Laasi

1. juunil valis Tallinna Ülikooli Haapsalu Kolledži nõukogu kolledži uueks direktoriks Triin Laasi. Uus direktor on Läänemaalt pärit, töötanud varem Haapsalu Kolledži arendusjuhina ning viimati Haapsalu Kutsehariduskeskuse direktorina.

Triin Laasi hinnangul on Tallinna Ülikooli Haapsalu Kolledž selge identiteediga ja kindlate tegevusvaldkondadega õppeasutus. Oma uuel ametikohal annab ta endast parima, et kolledži head praktikad jätkuksid ning et kolledž jätkuvalt toetaks oma tegevusega kogu Lääne regiooni arengut. Oma esimeseks suuremaks tööks peab ta kompetentsikeskuse käimalükkamist.

Kolledži praeguse direktori Janno Kriiska sõnul oli nõukogu otsus peaaegu üksmeelne. Otsuse langetamisel hindas nõukogu kandidaatide juhiomadusi ning nägemusi nii kolledži tulevikust kui ka selle kohast Läänemaa haridusmaastikul.

33-aastane Triin Laasi on lõpetanud Haapsalu Wiedemanni gümnaasiumi, omandanud bakalaureusekraadi kasvatusteaduste alal Tartu Ülikoolist ja magistrikraadi haldusjuhtimise alal Tallinna Tehnikaülikoolist. Ta on töötanud Haapsalu Kolledži arendusjuhina ja Haapsalu Kutsehariduskeskuse direktorina.

Kolledži direktorina asub Triin Laasi tööle alates juuli keskpaigast.

Allikas: Tallinna Ülikool