Algas fotokonkurss «Mida Sa armastad Nõmmel?»

31. maist kuni 1. augustini toimub veebikeskkonnas meie.tallinn.ee fotokonkurss «Mida Sa armastad Nõmmel?». Konkursist on oodatud osa võtma kõik nõmmelased ning pole vahet, kas oma lemmikpaika, -puud, -maja vms on pildistatud fotoaparaadi või mobiiltelefoniga. Rohkete auhindadega fotokonkursile on õla alla pannud kohalikud Nõmme ettevõtted.

Fotod võistlevad järgmistes kategooriates: foto, ajalooline foto, mobiilifoto, noortefoto ja publiku lemmik.
Fotokonkurssi korraldavad koostöös Nõmme linnaosa valitsus ja Nõmme juurtega idufirma Municipality Tools.

Parimaid pilte valitakse asumite kaupa. Municipality Toolsi juhatuse liikme Martin Sookaela hinnangul lisabki just see konkursile mängulisust, et osalemisel tuleb ka teada, millises Nõmme asumis on pilt tehtud. «Fotokonkurss on avalöögiks Nõmme linnaosas augustist alustavale linnaosasisele kommunikatsioonisüsteemile, kus elanikud saavad üksteisele ja linnaosale teateid saata ning naabruskonda puudutavaid uudiseid vastu saada,» selgitas Sookael.