Rõuges tuleb rattanädalavahetus

Rattaklubi Rõuge Racing Team koostöös Rõuge Noorte Volikogu ja Eesti Politseiga kutsub kõiki reedel, 8. juunil kell 17.00 Nursi maanteele (Rõuge Noortekeskuse lähistele) järjekordsele Rõuge valla Rattapäevale. Toimuvad erinevad rattateemalised mängud: vigursõit, aeglustussõit, kiirendussõit. Parimatele ka auhinnad. Võimalus harjutada rattajuhiloa sõidueksami rada.

NB! Kiiver kohustuslik! (Korraldajate käest on võimalik laenata piiratud koguses kiivreid). Kohal on ka politsei rattapatrull ja alarmsõiduk, kes demonstreerivad tehnikat ja annavad nõu ohutu rattasõidu teemadel. Falck Autoabi teeb soovijaile jalgrataste pisiremonti.

Rõuge Rattamaratoni eelüritusena toimub kõigile harrastajatele 8. juunil Rõuge Mägirattasprint 2012. Rõuge Mägirattasprint stardib reedel 8. juunil kell 18.00 Rõuge mõisapargis, kus on selleks puhuks ettevalmistatud rajad. Registreerumisega tehakse algust kohapeal kell 17.00, tund enne võistluste algust.

Rõuge Mägirattasprint on avatud kõigile soovijatele. Ürituse ülesehitus on analoogne murdmaasuusatamise sprindivõistlustega. Eraldi arvestust peetakse juunioride, naiste ja meeste võistlusklassis, kus osalejad saavad omavahel mõõtu võtta ca 1 km pikkusel sprindirajal.

Auhinnalaud on rikkalik nagu eelnevatelgi aastatel. Parimaid autasustatakse medalite ja kinkekaartidega. Ürituse juhend ja info: http://www.rougeracing.net/sprint

Kontakt ja täpsem info: Tiit Toots, tel 5176261, www.rougeracing.net