Pääskülas toimub Nõmme Kevade Noortepäev

Täna, 26. mail leiab aset juba traditsiooniks saanud Nõmme Kevade Noortepäev, kus kogu üritus on sisustatud mitmekülgse lastele ja noortele suunatud tegevusprogrammiga. Noortepäev toimub Pääsküla noortekeskuses (Rännaku pst 1) ja selle esisel platsil.

Noortepäev algab kell 12, avatud on mitmed kunsti ja meisterdamise töötoad. Õppida saab viltimist, salvrätiku tehnikat, unenäopüüdja meisterdamist ja stencil graafikat ning lastele tehakse näomaalinguid. Huvilisi ootavad ka Laste Kokastuudio tervisliku toidu töötoad, Pääsküla Raamatukogu raamatuvahetus ning Nõmme Matkamaailm matkandusalaste võistlustega, muusikat mängivad Pääsküla noortekeskuse DJ klubi noored DJ-d.

Ürituse tõmbenumbriks on sel aastal kell 13 algav tõukerataste võistlus „Parim trikk“, kus mõõtu võtavad nii algajad kui ka edasijõudnud tõukeratturid. Noortepäeva lõpetab ansambel Ska Faktori kontsert algusega kell 17. Kõik tegevused ja kontsert on osalejatele tasuta!

Nõmme Kevad on 25.-27. mail toimuv Nõmme linnaosa traditsiooniline kevadfestival. Kolme päeva jooksul leidub üritusi igale eale ja maitsele üle kogu Nõmme. Nõmme Kevade Noortepäeva korraldavad koostöös Pääsküla ja Männiku noortekeskus ning Nõmme Sotsiaalkeskuse laste päevakeskus.

Noortepäeva kava:
13.00-16.30 Tõukerataste võistlus „Parim trikk“
12.00-17.00 Laste Kokastuudio töötoad „Minu tervislik toit“
12.00-17.00 Meisterdamise ja kunsti töötoad
12.00-17.00 Raamatuvahetuspunkt
12.00-17.00 Matkamaailma töötoad ja võistlused
12.00-17.00 Lauamängude laenutus ja noorteinfo
17.00-19.30 Noortepäeva lõpetamine, noorteansambli Ska Faktor kontsert

Rohkem infot!