Eesti Kodukaunistamise Ühendus kogunes Vihulas

Kolmapäeval, 4. aprillil pidas Eesti Kodukaunistamise Ühenduse keskjuhatus Vihula mõisas oma koosolekut, et kavandada käesoleva aasta tegevusi ja arutada töökorralduslikke küsimusi.

Eesti Kodukaunistamise Ühendus korraldab kodukaunistamise alaseid üritusi, propageerib kodukaunistamist, ühise elukeskkonna korrastamist ja üldilme parandamist. Konkurssi “Kaunis kodu” korraldatakse alates 1999. aastast, alates 2005. aastast nime all “Kaunis Eesti kodu”.
Lääne-Virumaa on ainuke maakond, kus heakorrakonkurssi Kaunis Eesti Kodu ei korralda maavalitsus, vaid see on usaldatud MTÜ-le Virumaa Lootus, keda toetavad Lääne-Viru maavalitsus ja Lääne-Viru omavalitsuste liit. Eesti Kodukaunistamise Ühenduse keskjuhatusega käisid Vihulas kohtumas nii maavanem Einar Vallbaum kui omavalitsuste liidu tegevdirektor Sven Hõbemägi.