Pühapäeval toimub Türil esimene taaskasutuslaat

Pühapäeval, 8. aprillil kell 10-15 saab Türi turuplatsil osta, müüa ja vahetada kasutult seismajäänut või endale mittevajalikku.

Esimest korda toimuvale taaskasutuslaadale on selle ühe korraldaja Ester Pindmaa sõnul neljapäeva lõunase seisuga kirjapannud 17 kauplejat. „Pakkumisele tulevad raamatud, rõivad nii suuretele kui ka väikestele ning mõned mööbliesemedki,“ sõnas ta ja julgustas kõiki huvilisi tulema nii kauplema kui ostma, sest laat toimub igal juhul. „Ilmateadegi lubab pühapäeval sadu vaid Ida-Eestisse, nii et Türil paistab päike,“ lisas ta naerdes.

Osavõtt kevadpealinna ettevõtmiste raames esimest korda toimuvast taaskasutuslaadast on tasuta, kuid ettevõtmise paremaks korraldamiseks palutakse kauplejatel oma tulekust varem ette teatada telefonil +372 5615 6300 või ester.pindmaa@gmail.com.

Kauplemiseks tagatakse plats, kõik kauba väljapanekuks vajalik tuleb kaasa tuua endil. Samuti vastutavad kauplejad ise platsi korrasoleku eest.

Taaskasutuslaat saab teoks tänu Türi Aianduse ja Mesinduse Seltsi toetusele. Korraldavad Ester Pindmaa, Külli Kaarjas, Erika Jaanhold ja Teet Reier.

Tänavu kevadel toimub laat kolmel korral – kuu teisel pühapäeval. Järgmised laadapäevad on 13. mail ja 10. juunil.

Lisateave siit või Ester Pindmaalt telefonil +372 5615 6300.