Eesti Metsaselts ja Rakvere Linnavalitsus kutsuvad noori osalema erinevatel konkurssidel

Eesti Metsaselts ja Rakvere Linnavalitsus kutsuvad kõiki Lääne-Virumaa ja Rakvere 1.-12. klassi õpilasi osalema metsanädala fotokonkursil, joonistusvõistlusel ja metsajutukonkursil. Selle aasta konkursi korraldame teemal “Metsas on väge”, mis sümboliseerib 2012. aasta metsapealinna Rakveret ja nende üht sümbolit – väge täis tarvast.

Võistlustööde esitamise tähtajaks on 16. aprill.

Valminud tööd tuleb saata paberkandjal aadressile Rakvere Linnavalitsus, Tallinna tn 5, 44306 Rakvere, märksõna all „Metsanädala fotokonkurss“.

Looduses liikujaid ja orienteerumishuvilisi kutsutakse metsanduslikule orienteerumisvõistlusele 23. aprillil Rakveres. Võistlustele tuleb registreeruda hiljemalt 20. aprilliks Eesti Metsaseltsi kodulehe kaudu aadressil www.metsainfo.ee või e-posti teel aadressil kristel.arukask@metsaselts.ee või telefonil +372 672 2117, teatades võistkonna nime, osalejate nimed, kooli ja klassi.

Võistluste juhendid on kättesaadavad ja allalaetavad veebilehel metsainfo.ee.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap