Trikiratturid olid Pääsküla noortekeskuses tasemel

Neljapäeva õhtul, 26. jaanuaril Pääsküla noortekeskuses toimunud trikirataste võistluse “BMX SLAM JAM” võitjaks ja parimaks trikitajaks valiti Andres Lainevool. Teisele ja kolmandale kohale jäid Erik Olev Orgo ja Oliver Kurbas. Üritust jääb meenutama rahulolevad võistlejad ning rohkearvuline publik.

Võistlus toimus jam formaadis, mis tähendab, et võistlejad jagati nelja gruppi ning ratturid konkureerisid esmalt oma grupiliikmetega ning seejärel võtsid omavahel mõõtu iga grupi kaks parimat trikiratturit. Kohtunikud, kelleks olid Sebastian Sepp, Ravel Tammeleht, Silver Haljandi ja Bert Ribul, valisid õhtu jooksul välja kolm parimat ratturit ja lemmiktrikitaja. Õhtut kommenteeris ja juhtis Aleks Issaenko.

„Ratturid olid tasemel,“ kommenteerib võistlust lühidalt Pääsküla noortekeskuse noorsootöötaja ja „BMX SLAM JAM“ korraldaja Kaia Kask, ja lisab, et jäi üritusega väga rahule ning rahulolevad olid ka võistlejad ise. „Palju oli kaasaelajaid, kohtunikud hindasid kõiki osalejaid objektiivselt ning eriti üllatas noori meedia huvi ekstreemspordi vastu. Tänan siinkohal kõiki, kes võistluse korraldamisele kaasa aitasid ja erilised tänusõnad ürituse toetajatele,“ jätkas Kask emotsioonide kirjeldamist.

Ürituse kulgu aitasid jäädvustada Eesti Päevalehe fotograaf Rene Suurkaev ning Kanal 2 uudistesaade „Reporter“. Võistluse „BMX SLAM JAM“ videomaterjali ja piltidega saab tutvuda Pääsküla noortekeskuse kodulehel www.taninfo.ee/paaskyla ja Facebookis.

Pääsküla noortekeskus on Tallinna Noorsootöö Keskuse allasutus ja on üks kahest Nõmme piirkonna noortekeskustest. Sihtgrupi moodustavad eelkõige 7-26 aastased noored. Võistluse järelkaja Facebookis: http://www.facebook.com/paaskyla.noortekeskus

Lisainfo: Kaia Kask, Pääsküla noortekeskus, www.taninfo.ee/paaskyla