Viie rütmi tants Sänna kultuurimõisas

Neljapäeval, 12. jaanuaril jätkuvad Sänna kultuurimõisas viie rütmi tantsudega. Tänavused tunnid toimuvad sarnaselt eelmise aastale neljapäeviti kell 18. Juhendab Hindrek Vou.

Sel neljapäeval toimub avatud näidistund, mis mõeldud kõigile, kes tahaksid tulla kas lihtsalt vaatama või natukene proovima, mis see viie rütmi tants on. Tantsuõhtu kestab koos sisse- ja väljajuhatusega ligi kaks tundi. Selga mugavad riided. Üldiselt on kõige mõnusam tantsida paljajalu, aga kui soovid, siis võid tantsida sokkides. Hind kolm eurot.

Viierütmi tants on tantsimine maailma eri kultuuride muusika ja rütmide järgi ning koosneb viierütmilisest lainest. Lastes oma kehal vabalt järgneda rütmidele, pööramata tähelepanu ei tantsusammudele ega millelegi muule enda ümber, vabaneme kõigest, mis kammitseb. Tantsides toetavas ja hinnangutevabas keskkonnas saame suurepärase võimaluse olla lihtsalt mina ise. Viie rütmi tantsus liigutab end igaüks nii, nagu parajasti soovib. Ühtegi liigutust ette ei näidata.

Oodatud on kõik: nii noored kui ka vanad, nii mehed kui ka naised, nii need, kes on tantsinud kogu elu, kui ka need, kes teevad tantsupõrandal alles esimesi arglikke samme.

Rohkem infot: 5647 4448 (Hindrek Vou) või weouyou@gmail.com või http://kultuurimois.kultuuritehas.ee/jana.html.