Eesti Ööjooksu osavõtutasust läheb osa heategevuseks

Järgmise aasta kaheksandal juunil Rakveres toimuvat Eesti Ööjooksu korraldav MTÜ Rakvere Maraton annetab osa tuleva aasta Ööjooksu
viiekilomeetrise distantsi osavõtutasust piirkondlikuks heategevuseks.
Heategevuspartneriks ja tegevuste elluviijaks saab Rakvere Karmeli Kogudus.

MTÜ Rakvere Maraton juhatuse esimehe Marko Tormi sõnul sai partneri valikul määravaks Karmeli Koguduse pikaajaline taust sotsiaalvallas ning eestvedajate tugev motiveeritus ja avatud suhtlemine. „Tegevuskava, mida
meiega jagati oli piisavalt konkreetne, läbinähtav ja kogukonda liitev,”räägib Torm.

“Oleme kindlad, et oma plaanide elluviimisel teeb Rakvere Karmeli Kogudus koostööd mitmete sotsiaalvaldkonna organisatsioonidega Lääne-Virumaal ja mujal, “ lisab ta, tänades ühtlasi kõiki eraisikuid ja organisatsioonide esindajaid, kes tegid ettepanekuid heategevuspartner imääramiseks.

Sel aastal uudse ettevõtmisena lisaks inimeste liikuma julgustamisele reaalse rahalise toega piirkondlikku heategevusse panustav MTÜ Rakvere
Maraton viib kolmapäeval, 14. detsembril kell 12.00-13.00 Rakveres Aqva Spa kohvikus „Arabella“ läbi heategevuspartneri tutvustusürituse, kus Rakvere Karmeli Koguduse eestvedajad ja Ööjooksu korraldajad selgitavad eeloleva aasta plaane.