Märjamaal parandatakse kontserdituluga koolikatust

Aktus Märjamaa Muusika- ja Kunstikoolis

Märjamaa Muusika- ja Kunstikoolil korraldab sel laupäeval tuluõhtu. Selle tuludega pannakse alus nn katusefondile, et kogukonna abiga välja vahetada ligi 25 aastat koolimaja katnud eterniitkatus.

Tuluõhtutega on muusika- ja kunstikoolil juba oma head kogemused, neid on olnud seni juba kaks. Esimene toimus 2004. aastal kooli 16. sünnipäeval ja teine kaks aastat hiljem. Esimesel õhtul koguti raha koolile videokaamera ostmiseks, teise toel soetati keraamikaahju automaatne juhtimiskeskus.

Tuluõhtu kordamineku nimel on lisaks kooliperele aktiivsesse tegevusse asunud juba ka kooli hoolekogu ja lapsevanemad, kes aitavad kaasa nii loteriilaua täitmise  kui ka omatoodete kohviku käimalükkamisele.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap