Sänna Kultuurimõis palub kütteabi

Võrumaal tegutsev Sänna Kultuurimõis saadab üleskutse kõigile praegustele ja tulevastele külastajatele: seoses erinevatest üritustest aktiivse ja rohkearvulise osavõtuga oleme praegustest tegevusruumidest välja kasvanud ning kasutavate ruumide pindala on kolmekordistunud. Muuhulgas oleme aktiivselt kasutusele võtnud ka suure saali ja fuajee. Saali kütmine talvisel perioodil on aga väga kulukas.  Seega võtame hea meelega vastu annetusi  lõhutud või lõhkumata küttepuude näol. Abiks on ka väga väikesed kogused (1 ruum).
Eelistatud on kuiv lõhkumata puupakk pikkusega kuni 50 cm. Saame ise puudele järele tulla.

Rendime ruume ja pakume erinevaid tegevusi. Loe lähemalt:
http://kultuurimois.kultuuritehas.ee/ruumid.html

Sänna Kultuurimõis
Sänna, Rõuge vald
Võrumaa