Rosma Vanemate Kool kutsub

MTÜ Rosma Haridusselts kutsub kolmapäeval, 19. oktoobril algusega kell 18 Vanemate Kooli teise tundi, mille fookuses looduse aastaringiga seotud pühad ja lapsevanemate oma initsiatiiv ehk „lapsevanemalt lapsevanemale“.

Teine tund toimub kolmapäeval, 19. oktoobril kl 18.00-20.30 nagu ikka Rosma koolis Põlva külje all:
18.00-18.30 soojendusmängud.
18.30-19.30 sügistalvistest pühadest pajatavad Hollo Agu ja Rätsepp Aare Haanimiihhi Nõvvokojast ning rahvamuusik Meelika Hainsoo. Meelika lubas ka rahvaga laulda!
19.30-20.30 Rosma lapsevanem Joonas Tuuling näitab pilte ja pajatab Indoneesia reisist.

Oma traditsioonilise vahetunni võileivad sööme ja tee joome sõbralikult Joonase jutu kõrvale. Nagu koolilapsele kohane, pane Sinagi kotti vahetusjalanõud ning võta näppu 3-5 euroraha heategevaks otstarbeks!

Vanemate Kool on avatud kõigile lapsevanematele ja huvilistele, kellel on küsimusi lapse kasvamise toetamise ja waldorfpedagoogika kohta. Soovituslik annetus koolitunniks 3-5 eurot.

Neljanda õppeaasta esimese poolaasta tunnid on veel 2. ja 30. novembril.

Johannese Kool ja Lasteaed Rosmal asuvad Põlva külje all 20. sajandi kooliuuendaja Johannes Käisi sünnipaigas. Haridusuuenduslike impulsside hoidmine ja levitamine Kagu-Eestis on üks kooli missioone. Kool on 21 aastane põhiharidust andev waldorfkool. Vanemate kool sai alguse kolm aastat tagasi vanemate enda küsimustest lapse arengu ja waldorfpedagoogika kohta.

Konkreetse päeva infot vaata jooksvalt kodulehelt: www.rosma.edu.ee.
Küsimustele vastavad Külli Volmer (5302 2793) ja Heli Kudu (522 4639)

MTÜ Rosma Haridusselts