Otepääl käib jalgpallinädal

Otepääl algas jalgpallinädal, mis kestab pühapäevani. See algas eile õhtul vutisõprade ühise kaasaelamisega tele vahendusel Eesti koondise sõprusmängule Türgi vastu. Kuni pühapäevani on Tehvandi staadionil aga võimalik vaadata jalgpalli.

Täna toimub  Tehvandi staadionil rahvaliiga mäng Otepää jalgpallisõprade ja Eesti Jalgpalli Liidu esindajate vahel (Pohlak & Co).

“Pärast mängu on kõigil huvilistel võimalik jälgida FC Otepää treeningut, mida tulevad juhendama tipptreenerid Marko Kristal, endine Eesti koondislane ja hetkel Tartu JK Tammeka peatreener, ning Janno Kivisild, FC Flora ja Eesti koondise abitreener,” rääkis Jalgpalliklubi FC Otepää treener Martin Teder. “Juba pühapäeval on mõlemad mehed taas Otepääl ja jagavad näpunäiteid FC Otepää mängijatele nende liigamängudel.”

Kõigepealt mängib FC Otepää duubelvõistkond Võru Jalgpalliklubi teise esindusega ja seejärel nädala maiuspala – FC Otepää vs JK Welco Elekter.  “Euroopaliku jalgpallikultuuri toob sel võistlusel staadionile vastasvõistkonna fännirühm Electric Legion, kes on eeskujuks igale Eesti jalgpallihuvilisele oma kaasa elamise ja suhtumisega,” kinnitas  Teder.

Mängude kava:
 11. august kell 18  FC Otepää ja sõbrad – Eesti Jalgpalli Liit
11.august kell 19.30 FC Otepää treening Kristal & Kivisild juhendamisel
14. august kell 14.30 FC Otepää II – JK Võru II

14.august kell 17.00 FC Otepää – JK Welco Elekter

Mängud toimuvad Tehvandi staadionil.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap