Rõuge rahvas kutsub veepeole ja paadirallile

Foto: paadiralli.ee
Rõuge Noorteklubi kutsub kõiki organisatsioone aktiivselt osalema 2. juulil toimuval Rõuge Veepeol ja Paadirallil. Tänavu 14. korda toimuv üritus üllatab nii esinejate kui ka uue alaga.

Päev saab alguse kell 10.00 tavapärase Rannavolle võistlusega. Kui teie hulgas on võrkpallihuvilisi, siis ootame kindlasti osalema. Sellel aastal on kavas uus omanäoline ala, milleks on paadiralli teatevõistlus. Osalema oodatakse 6-liikmelisi võistkondi, kes jaotuvad raja ulatuses kolme vahetusse. Erinevalt peavõistluse distantsist on teatevõistluse marsruut lühem ning raja läbimise raskust saab jaotada võistkonnaliikmete vahel. See on parim võimalus proovida paadirallil osalemist kas peavõistluse eelharjutusena, lustliku meeskonnatööna või sportliku proovilepanekuna. Teatevõistlus algab kell 12.00.

Ootame teid ka isemeisterdatud veesõidukite konkursist osa võtma. Pange kokku meeskond, kes meisterdab ühe lustaka ja omanäolise veesõiduki. Aastad on näidanud, et veesõidukite leiutamine on üha populaarsemaks muutumas. Kõikidele veesõidukite meisterdajatele on auhinnad! Omavalmistatud veesõidukite konkurss algab kell 14.00.

Kell 18.00 antakse stardipauk päeva peamisele alale – algab KUMMIPAADIRALLI Rõuge viiel järvel. Osalevad kaheliikmelised võistkonnad.

Kell 21.00 ÕHTUNE PIDU, kus astuvad üles eurolaulik Getter Jaani, vokaal-instrumentaalansambel Regatt ja ansambel Traffic.

Rohkem infot päevakava ja kogu ürituse ning erinevate võistlusalade reeglite kohta saab internetiaadressilt www.paadiralli.ee

Allikas: Rõuge Noorteklubi