Von Krahli Akadeemia kutsub huvitavale loengule

Rudra Shivananda
Von Krahli Akadeemia kutsub loengule, mille peab joogaõpetaja Rudra Shivananda teemal “Õnneliku elu võti pärast 2012. aastat”. Loeng toimub 9. mail kell 18.00 Von Krahli teatris, see on inglise keeles ja tõlge eesti keelde.

Kui Läänemaailmas on 2012. aastaga seotud ennustused keskendunud välises maailmas aset leidvatele katastroofilistele muutustele, siis India traditsioonis nähakse neid olukordi ette teistsugusest vaatenurgast. Vaade põhineb mitmete globaalsete tsüklite kokkulangevusele, mis hõlmab lühikesi, mõne tuhande aasta kuni keskmisi kolmesaja miljoni aasta pikkuseid ajajärke, ja fookuses on inimteadvuse evolutsiooniga seotud muutused.

Olenemata sellest, et 2012. aasta saab olema pöördeline ja toob endaga kaasa dramaatilisi muutuseid, on see protsess järk-järgult toimunud ja tugevnenud viimase 50 aasta jooksul ning jätkub ka pärast 2012. aastat. Võtmeküsimus on nende tsüklite põhjuste ja tagajärgede mõistmises, et oleks võimalik häälestuda ja seada oma elu selliselt, et need muutused toovad head ning õnn saab olema teatud määral tagatud.

Rudra Shivananda on pärit Indiast ja elab praegu Californias USA-s. Elektroonika inseneri, ärijuhtimise ja õigusteaduse taustaga 28 aastat Silicon Valleys töötanud pereisa otsustas pensionile jäädes pühendada oma elu inimkonna heaolu ja vaimse evolutsiooni edendamisele. Ta on vaimse õpetaja Yogiraj Siddhanathi õpilane, kuulub India iidsesse nath-joogide õpetusliini ning õpetab inimesi 1998. aastast alates.

Rudra Shivananda jaoks tähendab tõeline areng teadvuse arengut ja tõeline tervenemine enesetervendamist. Ta usub, et kui teadvuse evolutsioon jõuab oma kõrgeima tasemeni ja üliteadvus ärkab laiemalt inimeste hulgas, saab võimalikuks harmoonia inimeste endi ja looduse vahel ning alles siis saab rääkida rahu ja õnn sündimisest inimkonnas. Sel eesmärgil ongi Rudra Shivananda krija, hatha, mantra ja kundalini jooga meister ning reiki õpetaja ja šakti tervendaja. Loe lisa:www.rudrashivananda.com.

Loeng toimub Von Krahli Akadeemia ja Lilleoru MTÜ koostöös.