Jüripäevajooks Haanjas

Haanja Tantsu Mängu Laulu Selts kutsub kõiki Võrumaa võistlondi 21. aprillil kell 20 Haanjasse jüripäevajooksule. Jooks kulgeb Haanjat läbival Võru-Rogosi maanteel.  Start ja finiš on Haanja vallamaja esisel platsil. Osaleda võivad kõik soovijad, kes on suutnud komplekteerida seitsmeliikmelise võistkonna. Vanuse piiranguid ette ei sea. Võistkonnas on 3 naist ja 4 meest. Kogunemine ja võistlusest osavõtu kinnitus on kell 19.30 Haanja rahvamaja ees.  Võistkondadel palutakse tõrvikud kaasa võtta, iga teatevahetus peab algama põleva tõrvikuga.

Osavõtust paluvad korraldajad teatada hiljemalt 20. aprilliks tel. 5144675 või  e-maili aadressile ene.aedmaa@gmail.com. Võistluse juhendiga saab tutvuda  http://www.haanjatmls.eu/

Kell 21 algab Haanja rahvamajas jürikuu pidu ansambliga PS Troika.