Hea talguline, oled taas oodatud Teeme Ära talgupäevale

Teeme Ära talgupäeva korraldusmeeskond kutsub Sind taas Teeme Ära kodulehelt www.teemeara.ee sobivaid talguid valima ja end talgutel osalemiseks kirja panema. 7. mail üle Eesti peetavale talgupäevale on praeguseks välja pandud juba üle 400 talgu.

Ka sel aastal on sul võimalus oma tegudega näidata, mida sa tõeliselt oluliseks pead, saada tuttavaks tegusate ja positiivsete kaasmaalastega, tunda rõõmu sellest, mis on ühine ning näha päeva lõpuks oma töö vilju. See on päev, mis annab jõudu ja head tuju pikaks ajaks.

Õige aeg on uurida, kas sinu kodutänaval, külas või muus sulle olulises paigas on juba talgud üles pandud. Kui jah, pane ennast kirja ja kutsu ka sõpru osalema. Kui aga sobivaid talguid ei ole veel kirjas, pange pead kokku ja korraldage ise ära.

Talgutele saab end kirja panna veebilehel www.teemeara.ee, Swedbanki kontorites ja pangabussis.

Miks on oluline ennast kirja panna? Registreeritud talgulisega saab talgujuht talgupäeva ettevalmistustel arvestada – planeerida talle töölõigu, töövahendid või supikausi ning vajadusel saata talgute kohta täiendavat infot.

Kui sa pole veel jaganud oma varasemate aastate talgulugu, siis nüüd avaneb ka selleks võimalus. Jätkub talgulugude kogumise veebiretk, mis toimub koos Eesti Rahva Muuseumiga. Talgulugusid saab sisestada 13. maini veebilehel http://www.teemeara.ee, samas saab lugeda ka teiste lugusid. Kõik talgulood jõuavad Eesti Rahva Muuseumi arhiivi. Vaata lähemalt: http://www.teemeara.ee/talgulood/talgulugude-kogumine

Kohtume talgupäeval, 7. mail!