Aita kaasa mündikampaania õnnestumisele Põlvamaal

Foto: Katrin Lipp, bioneer.ee
Toidupanga mündikampaania kogumistopsid on jõudnud tänaseks 230 asukohta üle Eesti, Põlvamaal on neid hetkel vaid neli. Põlvamaa inimesed, kes soovivad kaasa aidata, saavad ettevõtmisele õla alla panna.

Põlvamaal kampaaniat koordineeriv Indrek Maripuu ütles, et asja õnnestumiseks oleks vaja inimestele müntide äratoomine teha nii kergeks kui võimalik. Selleks oleks aga kogumiskohti juurde vaja. Kogumisanuma jaoks on sobiv selline koht, kuhu inimesed ei pea eraldi minema. Sobivad nii avalikud kui piiratud ligipääsuga kohad (näiteks kontorid jmt).

Inimesed ja ettevõtted, kes soovivad mündikampaaniaga liituda, saavad oma heast tahtest kampaania korraldusmeeskonnale märku anda Põlvamaa koordinaator Indrek Maripuule (kontakti allpool) ning seejärel oma asutuse sees või klientidele suunatult samuti kogumiskastid üles panna.

Toidupanga tegevuse toetuseks saab omal algatusel korraldada ka kogumisüritusi. Sellest tuleks samuti eelnevalt märku anda kampaania koordinaatorile.

Aga mis kampaania see üldse on? Mündikampaania on müntide kogumise algatus Toidupanga tegevuse laiendamiseks üle Eesti. Täna elab Eestis ligi 100 000 inimest, kes elavad toimetuleku piiril või alla selle, nende seas on rohkem kui 20 000 last. Toidupanga laienemine võimaldab üha suuremale hulgale neist inimestest pakkuda iganädalast toiduabi.

Toidupank võtab regulaarselt vastu kaubandusest ja tootmisest üleliigsed toiduained ning jagab need koostööpartneritest MTÜ-de abiga laiali puudustkannatavatele inimestele. Sellel sügistalvel 14. oktoobrist 2010 kuni jaanuar 2011 kutsutakse kõiki eestimaalasi üles annetama oma kroonimündid, et toetada Toidupanga tegevuse laienemist üle terve Eesti. Veel rohkem infot leiad siit või otse Indreku käest küsides.

Täpsem info: Indrek Maripuu, tel 5010539, e-post indrek@maripuu.eu