Õnnepangas uued head pakkumised

Õnnepank annab teada, et heade tegude vahetamise keskkonda on lisandunud mitmeid uusi pakkumisi, millel tasub silm peal hoida. Ühtlasi kutsub Õnnepank uusi inimesi endaga liituma, et kogeda nii andmise kui saamise rõõmu.

Kindlasti leidub neid, kes pole Õnnepangast varem midagi kuulnud. Õnnepank on heade tegude vahetamise pank, mis soovib ärgitada inimesi mõtlema ja tegutsema südamega. Õnnepank on mõeldud kõigile, kes väärtustavad head tegu ja omavad tahet ise head teha.

Õnnepank sündis tavaliste inimeste ideest ja see ei ole kellegi isiklik ambitsioon või äriprojekt. Õnnepank tegutseb rohujuure tasandil, soovides suurendada ühiskonna sidusust ja koostööd. Õnnepanga eesmärk on mitterahaliste väärtuste propageerimine, et aidata kaaskodanikel jõuda tagasi sügavamate väärtuste juurde. Õnnepanga toimimise eelduseks on reaalsed abivajajad ning abipakkujad ehk heategijad, inimesed meie keskelt.

Õnnepank edendab tänumajandust, kus kehtivad esmapilgul võimatuna tunduvad reeglid. Õnnepank keerab pea peale tavapärase arusaama matemaatikast, sest panga reegel ütleb: jagamine = korrutamine. Jagades seda, mida Sul on, võid korrutada saadava kasu mitmekordseks. Kordade arv sõltub jagatava väärtusest – mida suurema väärtusega on see, mida jagad, seda suurem on jagamisest tekkiv võit. Ka iga väike asi, mida teistega jagad, annab alati endast suurema kasu!

Loe lähemalt siit.

Allikas: Õnnepank