Kahe nädala pärast korraldatakse Tartus
südame tarkuse päevad

23.-24. oktoobril toimuvad Tartus Mart Reiniku gümnaasiumis (Vanemuise 48) taas südame tarkuse päevad.

Tuntud inimesed tulevad jagama oma uusi ja igihaljaid teadmisi. Teadusemaailma uusimaid vaatenurki vahendab PhD Reet Priiman. Mai-Agathe Väljataga seletab lahti  elunähtusi ja probleeme. Meeldiv võimalus on kohtuda tuntud tähetarga Igor Mangiga. Kaitseloitsudest, amulettidest räägib Silvia Kelle. Inimeste poolt väga armastatud Lille Lindmäe jõuab tagasi India reisilt ja tal on üht-teist öelda.

Viimasel ajal on ilmunud rohkem kirjandust reinkarnatsiooni teemadel. Elust pärast surma tuleb kõnelema Peep Sõber kirjastusest „Nebadon“. Kalju Paldis on tuntud geobioloog ja pendlimees, keda on alati huvitav kuulata. Pühapäeva õhtul saab osa Almer Jansu gongide helidest tekitatud lummusest. Loodustoodete, ravimtaimede, käsitööde, maalide, raamatute müük on kahel korrusel! Kes soovib veel tulla midagi pakkuma, võtke palun ühendust 5035599 või info@helisevsonum.ee. Pileti saab osta kohapeal ja registreerumine ei ole vajalik.

Kõigest lähemalt:
http://www.helisevsonum.ee/index.php?sisu=tekst&mid=8&lang=est