ARVAMUSFESTIVALI RATTARETKEGA TALLINNAST PAIDE VALLIMÄELE

Rattaga Tallinnast Paidesse. Foto: Urmas Saard / Külauudised

Päevatoimetaja

Arvamusfestival on kutsunud rattaretkele alates 2018. aastast ja see formaat tõestab korraldajate sõnul kui heade mõtete ergutajat enne arutelusid Paides. Umbes saja kilomeetri pikkune rattasõit saab alguse reedel, 9. augustil kell 9.00 Tallinnast Telliskivi kvartali Sunly kontori eest (Telliskivi tn 60/5). Osaleda võib nii tava- kui elektrirattaga.

Üleskutsega soovitatakse teha keskkonnale head: jätta auto koju ja saabuda Arvamusfestivalile stiilselt ratta sadulas! Osalema oodatakse rattasõpru ja kõiki, kes armastavad tervislikku värskes õhus liikumist. Arvamusfestivali esimesed arutelud toimuvadki Varasemate kogemuste põhjal ratta seljas. Sõidu kestel sekeldustesse sattudes aitab turvaauto. Energia- ja veepaus tehakse Albus, Jäägri Villas.

Täiesti mõeldavad on ka iseseisvalt läbitavad alternatiivtrassid. Näiteks rongiga Türile ja sealt edasi piki kergliiklusteed linna- või maanteerattaga Paidesse.

Rattaretk lõpeb arvamuslinna Vallimäel, Arvamusfestivali Taastuvenergia alal. Kohale jõudjaid kostitatakse jõuvarusid taastavate jookidega. Tasuta pesemisvõimalust pakutakse retkel osalejatele Paide Spordikeskuses (Aiavilja 1, Paide).

Arvamusfestivali rattaretke korraldab Sunly koostöös Arvamusfestivali meeskonnaga. Sunly kõige staažikam sõitja ja nõukogu esimees Martin Kruus osaleb sellel rattasõidul juba viiendat aastat, kuid on Tallinn-Paide distantsi sõitnud kordades rohkemgi. Sõitjate hulk kasvab iga aastaga, aga säilitab siiski eksklusiivse klubi mõõtmed, mis võimaldab kõikide sõitjatega isiklikult tutvuda.

Lähemalt Facebookis.

Marsruut: https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer…

Share via
Copy link
Powered by Social Snap