MARIS VOLTEIN PÄLVIS LIPU SELTSI SINDI LIIKMETE TÄNU

Maris Voltein viimast päeva Sindi gümnaasiumis. Foto: Urmas Saard / Külauudised

Tänane Eesti Lipu Seltsi Sindi osakonna liikmete mitmeosaline kogunemine algas Sindi gümnaasiumis, kus tänati ametist lahkuvat kooli kantselei juhatajat Maris Volteinit paljude aastate kestel ühendusele osutatud mitmekülgse abi eest.

Maris Voltein ei ole lipu seltsi liige, aga ta on leidnud aega ja tahet seltsi ettevõtmisi toetada erinevate tegevustega. On ju Sindi gümnaasium seni olnud oma õpilasaktiiviga üks riigi suurimaid ja kauakestvamaid Eesti Lipu Seltsi koostööpartnereid.

Seltsi sagedasemaid kingitusi on olnud sinimustvalge masti- või majalipp. On kingitud ka täiskomplekti: lipp, lipuvarras ja vardahoidja. Sama kordus tänagi, kui Maris läkitati uutele väljakutsetele majalipu, lipuvarda ja vardahoidjaga.

Lipu seltsi liige ja endine Sindi gümnaasiumi direktor Ain Keerup kasutas Marise iseloomustamiseks kolme võrdlevat näidet. Tema kogemusel on mitut liiki kolleege: neid, kellega koos töötamine on väga raske; palju leidub keskpäraseid; harva ka selliseid töötajaid, kes mõistavad sind poolelt sõnalt. „Maris, kellega ma töötasin koos alates 2014. aastast, kuulub just kolmandate hulka,” kinnitas Keerup. Häid sõnu oli öelda kõigil teistelgi lipu seltsi liikmetel, kes tulid Marist järgmisele väljakutsele saatma.

Mullu 10. juunil tänas MTÜ Eesti Lipu Selts Marist hõbemärgi ja tänukirjaga.

KU päevatoimetaja

Samal teemal:

HÕBEMÄRGID JA TÄNUKIRJAD LIPUVILJE KUJUNDAJATELE SINDIS