PÄRNUSSE TULEB JÄLLE ELURÕÕMUS SEENIORIDE MESS

Päeva aitab tüürida armastatud Reet Linna. Foto: Urmas Saard / Külauudised

Seenioride mess toob pühapäeval taas elurõõmsa ja väärikas eas seltskonna Pärnu Kaubamajakasse, kus seenioride kultuuriseltsid laulavad, tantsivad ja mängivad pilli. Lisaks näeb messilaval seenioridele sobivat joogat, võimlemist ja massaaži, õpetatakse silmanägemise eest hoolitsema ja loositakse auhindu.

„See on koht, kust leida uusi ja vanu tuttavaid, koguda väärtuslikku teavet ning mis loob põhjuse tulla nelja seina vahelt välja,” ütleb aasta suursündmuse peakorraldaja Piret Hallik-Sass.

Tänavune messiteema on “Ise ilu tegija”, mis toob kohale hulgaliselt seenioridest käsitöömeistreid ja kunstnikke. Messil näeb ja saab soetada kaunist käsitööd ning kunsti. Moekunstnik ja moeajakirjanik Anne Metsis õpetab, kuidas taaskasutust teha nii, et see oleks moodne. Karin Pihlik tutvustab, kuidas valmisid tema loodud ainulaadsed vilditud presidendid ja teised kuulsused. Kunstnik ja kirjanik Tiiu Randmann-Mihkla räägib raamatute kirjutamisest.

Messipäeva lõpuosa sisustab taaskasutuskampsunite moedemonstratsioon ja Dementsuse Kompetentsikeskuse loeng.

Esinema ja käsitööd näitama tullakse Saaremaalt, Haapsalust, Raplamaalt ja kaugemaltki. Päeva aitab tüürida armastatud Reet Linna.

Mess toimub pühapäeval, 10. märtsil kell 12-16 Pärnu Kaubamajakas. Sündmus toimub 2017. aastast alates kord aastas. Oodatud on kõik huvilised, nii väärikas eas daamid-härrad kui ka nooremad. Mess on tasuta.

KU päevatoimetaja