JÕGEVAL KUULUTATAKSE JÕULURAHU

Talve motiiv Jõgeval. Foto: Anti Reinthal

Kolmandal advendil, 17. detsembril, kell 15.30 kuulutab Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku piiskop Joel Luhamets Jõgeval välja jõulurahu kogu Eestile.

Jõuluootuse tervitused annavad edasi Jõgeva vallavolikogu esimees Priit Põdra ja Jõgeva vallavanem Taavi Aas.

Kolmanda advendi küünla süütavad volikogu esimees Priit Põdra ja vallavanem Taavi Aas ning jõulurahu küünla piiskop Joel Luhamets ja Riigikogu esimees Lauri Hussar. Kõigil soovijail on võimalik oma küünla või laternaga jõulurahu tuld koju viia.

headel inimestel on võimalik soetada toetajapilet, mille tulu läheb Palamuse Pritsumeeste heaks

Jõulurahu väljakuulutamisele järgneb ERSO advendikontsert Jõgeva kultuurikeskuses kell 16.00. Jõgeva Valla Kultuur toob kontserdid kuulajateni tasuta, kuid headel inimestel on võimalik soetada toetajapilet, mille tulu läheb Palamuse Pritsumeeste heaks. Piletid on saadaval Piletikeskuses.

Üleriigilist jõulurahu kuulutatakse Jõgeval välja 18. korda.

KU päevatoimetaja