ALGAS VII VUNKI MANO LOOMETALGUTE MEESKONDADESSE REGISTREERIMINE

Vunki Mano 2022. Foto: Ula Malińska-Mark

Täna kell 15:00 avanes võimalus registreeruda Vunki Mano! loometalgute meeskonna liikmeks. Kokku on juubeliaastal esitatud 14 säravat ideed, millest loometalgutele pääsevad vaid kümme kiiremini täitunud meeskonda.

“Meeskondadega ootame liituma kogukonna liikmeid ja ettevõtjaid, kes valutavad südant elu edendamise pärast Võru maakonnas. Samuti erinevate valdkondade eksperte, kes on oma teadmised saanud kas läbi tööalase rolli või miks mitte ka läbi elukogemuse,” selgitas Vunki Mano loometalgute korraldaja ja mentor Mai Timmi. Samas rõhutab Timmi, et selleks, et ideed lendaksid kõrgelt ka pärast loometalgute lõppu on oluline, et tee loometalgutele leiaksid ka riigi ning kohaliku tasandi ametnikud ja otsustajad.

Võrumaa Arenduskeskuse kultuurispetsialist ning korraldusmeeskonna liige Kristi Vals lisab, et kohapealne melu on sel aastal väärt kogemist. “Loometalgud on juubelihõngulised ja üllatusterohked ning siinkohal peame väga tänama Parksepa Keskkooli koolipere, kes aitab kaasa hubase keskkonna loomisele,” lausus Vals.

Meeskondadesse saab registreeruda kuni 6. oktoobrini või kuni kohti jätkub loometalgute kodulehel. Loometalgud toimuvad 13.-14. oktoober 2023 Parksepa Keskkoolis.

KU päevatoimetaja