PÜHAPÄEVAL KOGUNEVAD HUVITEGEVUSTE PAKKUJAD PÄRNU HUVIKALE

Huvikas toimub pühapäeval, 10. septembril kl 12-16 Kaubamajakas.
Fotokollaaž: Urmas Saard / Külauudised

Huvitegevuste mess Huvikas toob pühapäeval Kaubamajakasse kokku Pärnu huvitegevuste pakkujad. Mess annab hea ülevaate Pärnu huvitegevustest ja pakub rohkelt soodustusi ning loosivõite.

Huvikale oodatakse lapsi, noori ja lapsevanemaid. Mess on tasuta ja toimub juba 2015. aastast, koroona aastatel toimus mess virtuaalselt.

Huvikal saavad lapsed ja noored osaleda eri tantsustiilide näidistrennides, proovida sõudmist, piljardit, lauatennist, joonistada modelli järgi, meisterdada, osaleda osavusmängudes, keraamika- ja arhitektuuri töötubades ning loosides. Enamus Pärnu huvi- ja vabaajategevuste pakkujaid on messil kohal!

Messilaval on kirev programm, mis demonstreerib Pärnu huvikoolide taset ja seal õpitut. Huvikoolide ja -ringide info jääb veebilehele üles ka peale huvitegevuste päeva, sealt saab hea ülevaate Pärnus pakutavatest huvitegevusvõimalustest.

Huvikas toimub pühapäeval, 10. septembril kl 12-16 Kaubamajakas. Mess on kõigile tasuta. Messi toetavad Kaubamajakas, Kadarbiku, Kommipomm, Farmi, Eurost Auto ja Euronics

Veebileht.

FB leht.

KU päevatoimetaja