HUVIKAS KOONDAB HUVITEGEVUSVÕIMALUSED KAUBAMAJAKASSE

Huvikas koondab 10. septembril Pärnumaa huvitegevusvõimalused Kaubamajakasse, kus keskpäevast neljani aitab mess Pärnumaa lastel, noortel ja peredel üles leida just neile sobivad ägedad, kasulikud ja huvitavad huvi- ja vabaajategevused.

Huvitegevuste pakkujad koondatakse üheks päevaks Pärnu käidavamasse paika – Kaubamajakasse, et anda ülevaade kõikidest tegevusvõimalustest Pärnus. Mess on tasuta nii eksponendile kui külastajale!

Messil osalejad pakuvad lastele ja noortele kohapeal võimalust “maitse suhu saada” ja omal nahal erinevaid võimalusi proovida ning tulevad välja oma kavaga kas suurel laval või osalejapinnal, et paremini selgeks teha, milliseid tegevusvõimalusi just nemad pakuvad. Loomulikult on neil kaasas kasulikud messipakkumised ja toimuvad loosimised.

Huvikas, allikas: Turundustugi

Kell 12-16 on messilaval Kaubamajaka aatriumis kirev programm, kus saab kuulda ja näha, mida kõike huvitegevuste raames omandada saab.

Huvika ja osalejate kohta saab infot veebilehelt ja FB lehelt: Huvikas ja Suvetegevuste mess.

Huvitegevuste mess toimub tänu Kaubamajaka, Kommipommi, Kadarbiku, Farmi, Euronicsi ja EurostAuto toetusele.

„Kohtume messil, kus saab hea ülevaate Pärnumaa huvitegevustest,” ütlevad Huvika meeskond ja Piret Hallik-Sass ning soovivad vahvat huvitegutsemist.

KU päevatoimetaja