SIRJE SOOVIK PÄLVIS PÄRNU TEENETEMÄRGI

Sirje Soovik Sindis kepikõnni puhkepausil. Foto: Urmas Saard / Külauudised

Pärnu teenetemärgiga nr 168 tunnustatakse sportlast ja tervisespordi edendajat Sirje Soovikut terviseliikumise ja rahvaspordi pikaajalise arendamise ja vabatahtlikuna kogukonna hüvanguks panustamise eest.

Soovik on pärnakate seas tuntud tervisespordi entusiastina ning kepikõnni maaletooja ja propageerijana. Ta on korraldanud ja läbi viinud erinevaid liikumisharrastuse sündmusi igas eas harrastajatele üle terve Eesti. Lisaks tervisespordi arendamisele on Soovik väga tegus vabatahtlik, aidates inimesi nii Punases Ristis kui pakkudes seltsi üksi elavatele eakatele.

Pärnu linnavolikogu tänase otsusega saavad linna teenetemärgi ühtekokku 15 inimest, kellel on silmapaistvaid teeneid Pärnu linna ees.

KU päevatoimetaja