VILJANDIMAAL ASUV KALMETU KOOL TÄHISTAS TARTU RAHU

Fotogalerii

Kalmetu koolipere Tartu rahu 103. aastapäeval. Foto: Kadri Lorup

Liis Saarepera, 9. klass

Teisel veebruaril tähistas kogu Kalmetu koolipere Tartu rahu 103. aastapäeva.

Koguneti neljanda tunni alguses kooli võimlasse. Huvijuht Karin Mägi juhatas sisse kogunemise ja seejärel tõid 8. klassi kolm poissi direktor Ain Keerupi juhendamisel saali Eesti lipud. Sellele järgnes 9. klassi etteaste, mis võttis lühidalt kokku Tartu rahuläbirääkimised ja sellel ajal Tartus toimunu. Peale seda saadeti 1-4 klass tagasi tundidesse, 5-9 klass jäid vaatama filmi “Nimed marmortahvlil”. Sellele järgnes väike viktoriin. Viiele õpilasele, kes õppejuht Grete Sirge küsimustele õigesti vastasid, anti Eesti lipuga rinnamärgid.

Fotode autor: Kadri Lorup, 9. klass

Samal teemal:

TARTU RAHU AASTAPÄEVAL 〉MARKO ŠORIN: ISAMAALISED SÜNDMUSED LÄHEVAD MEILE HINGE

KALMETU KOOLIS KÕNELDI LIPUKULTUURIST LIPUVILJENI