TALLINNA TÄNAVATELE ILMUVAD JÕULUSÕIDUKID

Jõulutramm. Foto: Tallinna Linnatransport

Tallinna Linnatransport jätkab pikaaegse tavaga ning toob 24. ja 25. detsembril liinile jõulusõidukid.

Jõulutroll. Foto: Tallinna Linnatransport

Erilised buss, tramm ja troll sõidavad unikaalsetel marsruutidel nii, et kõik soovijad erinevatest linnaosadest jõuaksid mugavalt Raekoja platsi jõuluturule. “Jõulud on rahu, hoolimise ja kogu perega koosolemise aeg. Pühade ajal liigutakse rohkem lastega ringi ka linnaruumis, kasutades ühistransporti. Seepärast tahame tuua sel erilisel ajal oma klientide südamesse lusti ja rõõmu, mistõttu sõidavad pühade ajal meie liinidel jõulusõidukid. Jõulubussis, jõulutrammis ja jõulutrollis tervitab reisijaid jõuluvana, kes jagab nii väiksematele kui ka suurematele reisijatele kommi ning kuulab ära nende luuletused ja jõulusoovid,” sõnas TLT juhatuse liige Kaido Padar.

Jõulubuss. Foto: Tallinna Linnatransport

Ta lisas, et jõulude ajal on Tallinna ühistranspordi teenuse sujuvaks tagamiseks tööl ligi 1000 inimest. „Need tublid sõidukijuhid, abitöölised, pesulatöötajad ja teised hoolitsevad selle eest, et tallinlased ja pealinna külalised saaksid ka jõuluajal sõita mugavalt ja turvaliselt oma sihtkohta. Kutsun üles olema jõuluajal veelgi hoolivam kaaskodanike vastu. Hiljutine suur lumetorm näitas meile, kui abivalmid ja kokkuhoidvad on meie inimesed, kui olukord seda nõuab. Jätke ka pühadeks auto koju ja kasutage ühistranspordi teenust, mis on loodud inimeste aja ja raha säästmiseks“.

Jõulusõidukite sõiduplaan. Foto: Tallinna Linnatransport

Jõulubuss sõidab 24. detsembril algusega kell 10:30 marsruudil Väike-Õismäe – Nõmme – Kopli – Mustamäe – Tiskre – Väike-Õismäe.

25. detsembril sõidab jõulubuss liinil Autobussikoondis – Lasnamäe – Pirita – Männiku – Vabaduse väljak.

Jõulutramm sõidab 24. detsembril algusega kell 11:05 liinil Tondi – Kadriorg – Tondi – Lennujaam – Tondi ning 25. detsembril marsruudil Tondi – Kadriorg – Tondi – Suur-Paala – Tondi.

Jõulutroll sõidab 24. – 25. detsembril algusega kell 11:00 liinil Kaubamaja – Mustamäe.

Jõulusõidukitega saavad kõik sõita tasuta. 25. detsembril saab jõulutrammis kuulata esinemas ka TLT puhkpilliorkestrit. Orkester alustab kell 11:05 liinil Tondi – Kadriorg, siis Kadriorg – Tondi, Tondi – Suur-Paala ja lõpetab kell 12:50 liinil Suur-Paala – Tondi.

KU päevatoimetaja