VAIMSE TERVISE INSPIRATSIOONIPÄEV TAAS TULEMAS

Räppar Säm. Foto erakogust

25. novembril algusega kell 17.00 toimub Kadrinas taas noorte inspiratsioonipäev, mille seekordne pealkiri on “M.O.T. Mina olen tähtis!”. Noorte ette astuvad oma lugudega muusik Grete Paia, neuroteadlane Jaan Aru ja ämmaemand Laura Kalja. Lisaks neile saab vahepaladena näha ka üllatusesinejaid! Õhtu lõpetab noor andekas räppar säm.

Eelmisel aastal esmakordselt toimunud inspiratsioonipäev võeti nii noorte kui ka esinejate poolt väga heade emotsioonidega vastu ning noored tajusid, et sellistest teemadest on vaja rohkem rääkida. Kui enda päris lugudega astuvad välja inimesed, keda noored peavad eeskujudeks, tunnevad ka noored end vähem üksi ja julgemana.

Sel aastal saavad loodetavasti vastuse küsimused: “Kuidas ennast aidata, kui mul on mure?”, “Milline mure vajab kohest reageerimist?”, “Kas ma olen nagu kõik teised?”, “Kas ma tean, mis toimub minu sees?”. Noored saavad võtta osa aruteludest ja saada enda küsimustele vastused otse armastatud professionaalidelt.

“Noored väärivad vastuseid enda küsimustele, mida kahjuks siiani peetakse paljudes kohtades tabuteemaks. Noortevolikoguna oleme probleemi tajunud ning soovime noori toetada ja pakkuda neile võimalusi iseenda paremini tundma õppimiseks,” sõnas Kadrina valla Noortevolikogu liige Liis Lillemägi. “Pärast eelmise aasta ürituse edu ja tagasisidet oli meil suur soov seda ettevõtmist korrata ja tänu haridus- ja noorteameti projekti “Noorte heaks” toetusele saame seda taas teha!”.

Üritus on tasuta ja oodatud on kõik noored ja noortega töötajad nii Lääne-Virumaalt kui kaugemalt.

Üritust sponsoreerivad Coop, Seik, Rakvere Bowling ja MiniMelts.

KU päevatoimetaja

Share via
Copy link
Powered by Social Snap