PÄRNU LINNAVALITSUS JA TRE RAADIO KUTSUVAD HELKURIPUID EHTIMA

Helkuripuu teavitus Pärnu Lastepargis. Foto: Urmas Saard / Külauudised

Pärnu linnavalitsus ja Tre Raadio kutsuvad kõiki esmaspäeval, 10. oktoobril kell 13 Lasteparki, et üheskoos helkuripuud ehtida.

2015. aastal suvepealinnast alguse saanud aktsiooniga pööratakse tähelepanu ohutule liiklemisele ja tuletatakse meelde helkuri kandmise vajalikkust. Ettevõtmise mõte on lihtne: neil, kellel on helkureid üle, saavad need puule riputada ja need, kellel esmane elupäästja puudu, saavad selle puult võtta ja end pimedal ajal nähtavaks teha.

Puu ehtimisel on abiks Pärnu Vabakooli õpilased ja politseiametnikud.

Lastepargis ehitav helkuripuu ei pea olema Pärnu ainus. Ettevõtmise eestvedaja, Tre Raadio saatejuhi Regina Jaaksoni sõnul tähistatakse tänavu hoopis Helkurikuud, mis tähendab seda, et igaüks saab valida endale sobiva aja ja koha ning oma kogukonnaga helkuripuu teha.

Korraldajad paluvad uute helkuripuude asukohti teistega jagada, avaldades info Facebooki Helkuripuu lehelt leitava registreerimisvormi kaudu. Info puu kohta võib saata e-kirja aadressil regina@tre.ee.

KU päevatoimetaja

Samal teemal:

PÄRNU LASTEPARGI MÄGIMÄNNILE RIPUTATI HELKUREID

KAKERDAJAS AVATI ESIMENE HELKURITEGA MÄRGISTATUD RABARADA

EESTIS AVATI ÜLE RIIGI 91 HELKURIPUUD

Sindis sobitati sõprust helkuritega

Hooli endast ja pane oma lähedased särama

Liikluskomisjon kutsub jalgrattureid kandma helkurvesti