LASTE TÄIKAL OMANDAVAD LAPSED MÜÜGIKOGEMUSI

Illustreeriv pilt Lasteka plakatilt. Foto: Turundustugi

Pühapäeval, 18. septembril kell 12-16 toimub Pärnus Kaubamajakas laste täika Lastekas, mis mõeldud lastele, kes saavad müüma tulles oma toodangule ning ka mänguasjadele, mängudele, raamatutele, spordivahenditele, riietele ja muule uusi omanikke leida.

Sündmust korraldavad Turundustugi ja Kaubamajakas. Müügikogemust omandades saavad nad tõuke ettevõtlikkusele, selgitavad korraldajad. Praegusel keerulisel ajal on see ka võimalus teenida lisavahendeid kooli algusega seotud väljaminekute katteks. Väärtuslikumate esemete müümiseks pakutakse lastele tuge oksjoni näol, mis läheb lahti kell 15. Magusa loosiga üllatab osalejaid Kommipomm.

Müüma tulemiseks palutakse registreeruda lehel turundustugi.ee/lastekas. Müüja võib olla laps või noor kuni 16 eluaastani. Nooremaid lapsi saavad taustajõuna aidata lapsevanemad, kuid leti taga peab tegutsema laps.

Ostma oodatakse samuti lapsi ja peresid. Kasvavad ju lapsed kiiresti ja nii mõnegi mängu, raamatu, spordivahendi või riideeseme saab laste täikalt soetada tunduvalt soodsamalt kui poest uut ostes. Niisamuti saab uudistada, mida lapsed toodavad ja nende ettevõtlikkust ostuga toetada.

KU päevatoimetaja