KUI ARMASTUS JA ÕNN PANEVAD MÕTISKLEMA

Toimetuse repliik

Aga just seda need kaksikud Jana Paulmaniga tegid… siiski omal vürtsikal kombel. Sellest täpsemalt saab lugeda juba reedel, kui jõuab kätte Janale iganädaselt eraldatud aeg, mida ta jagab oma lugejatega arvamusartiklis „Armastuse ja õnne maaletoojad”.

Olgu siinkohal huvi äratamiseks esitatud vaid üksikud ülestähendused. Saame teada, et kõigist naistest on võimalik koolitada Armastuse jumalannasid ja meestele õpetatakse, kuidas naisi voodis õigesti rahuldada, et olla Kuningas. Armastuse ja õnne tootmisest on arenemas sektid, mis peagi patenteerivad pelgalt need sõnad. Armastusest on saanud ka seksi sünonüüm, sest liites seksiõpetustele sõna ‘armastus’, ei tundu see tegevus turunduslikus mõttes vulgaarne ja labane. Tehniliselt on see väärtus siiski kaheldav.

Alles hiljuti võis ühes spirituaalses saatesarjas kuulda Tene Lauli rääkimas tingimusteta armastusest, et armastaja peab kõik midagi vastu soovimata ära andma. Paraku näeb Jana vastuolu tekkimist juba ainuüksi selles, et kõik gurud, kes räägivad tingimusteta armastusest, kus tuleb ainult anda, midagi tagasi soovimata, soovivad selle uudise eest raha.

„Aga mida peab see vaene, õnnetu Eesti mees või naine tegema, kui tal pole piisavalt raha, et omale õnne ja armastust osta?” Mõtisklusele kutsuva arvamusloo autor vastab enda poolt tõstatud küsimusele teadmisega, et õnn ja armastus on siiski kuskil olemas. Kus ta siis asub? Sellest saab lugeda peatselt Külauudistes.

Külauudised