KÄRAVETE JÄRVEMUUSIKA ÜHES NALJAGA

Ansambel Kaunimate Aastate Vennaskond. Foto: Kaunimate Aastate Vennaskond

XII Käravete Järvemuusika toimub tavapäraselt 19. augustil algusega kell 19 taas Käravete järve ääres. Seekordne programm keskendub muusikale, kus olulisel kohal asuvad ka tekstid, mis lähevad südamesse ja toovad naeratuse näole.

Esimesena astuvad lavale näitleja ja laulja Mait Trink koos geniaalse kitarristi Paul Neitsoviga. Mõlemad esinevad Põhja-Järvamaal esmakordselt. Nende kava koosneb pila- ja rahvalauludest, millele on antud uus muusikaline vorm. Paul Neitsovi kitarrimäng ei ole kedagi kunagi külmaks jätnud.

Teisena astub lavale ansambel Kaunimate Aastate Vennaskond. Tuntud näitlejad Andres Dvinjaninov, Jüri Lumiste ja Hannes Kaljujärv koos tuntud muusikute Toomas Lunge ja Indrek Kaldaga. Ansambli esinemine on täis humoorikaid vahetekste ja kupleelike laule.

Käravete Järvemuusika lõpetab ilutulestik. Korraldajad paluvad kohalikel loomaomanikel sellega arvestada. Lisaks oodatakse lapsi batuudiparki ja avatud on kohvik.

Sündmust toetavad Kultuurkapitali Järvamaa ekspertgrupp, Järva vallavalitsus, Põhja-Järva Kultuurikeskus, Piibe Teater ja Ferresto Laser. Sündmust korraldab MTÜ Sääsküla Huviklubi.

KU päevatoimetaja