HILLAR KOHV: VAHELDUSEKS VÕIKS KA TOIDUKOGUMIST KAJASTADA

Arvamus

Hillar Kohv, Hillar Kohvi Meedia

Toidupanga vabatahtlikud abilised Selveris. Foto: Hillar Kohv

Toidupanga teisest toidukogumise päevast võttis osa ka Pärnu linnavolikogu esimees Andrei Korobeinik, kes jagas Pärnus Kaubamaja Rimis flayereid.

8. aprillil oli esimene selle kevade toidukogumise päev Toidupanga poolt ning see läks igati kenasti. Mina olin Pärnus Ülejõe Selveris kella 13-19 ning selle kaupluse külastajad olid väga mõistvad ja lahked ning annetati lahkesti. Ka Ülejõe Selveri kollektiiv oli lahke ja meeldiv.

Meeldiv oli näha seda, et mitmed inimesed annetasid suisa kotiga toitu ning ka lastele valmistas rõõmu, kui nad vanemate ostetud toitu tõstsid ostukärust annetuskärusse.

Laupäeval, 9. aprillil toimus Toidupanga toidukogumise kampaania kella 12-19 ning mina olen taas Pärnus Ülejõe Selveris flayereid jagamas ja rahvaga suhtlemas.

9. aprillil toimus teine Toidupanga kevadine toidukogumise kampaaniapäev ning Pärnus Kaubamajaka Rimis võttis kampaaniast osa ka Pärnu linnavolikogu esimees ja keskerakondlane Andrei Korobeinik, kes jagas seal flayereid ning kohtus seal ka reformierakondlase Toomas Kivimägiga, kes külastas ostjana Rimit. Andrei Korobeiniku sõnul läks kampaania hästi.

Mõni ostis annetuseks suisa terve kaupluse kärutäie erinevat toitu.


Toidupanga toidukogumise kampaania läks tõepoolest igati hästi. Kaupluste külastajad olid lahked ja annetasid lahkesti. Mõni ostis annetuseks suisa terve kaupluse kärutäie erinevat toitu.

Kutsusin kampaaniast osa võtma näiteks ka Annely Akkermanni, Pärnu linnapea Romek Kosenkraniuse ja Pärnu linnavolikogu esimehe Andrei Korobeiniku. Ainsana kutsututest võttis kampaaniast osa Andrei Korobeinik Keskerakonnast.

Kahjuks kohal ei käinud meedia, et oleks kampaaniat kajastanud. Kas siis tõesti koroona ja sõda on sellised “staarid”, mida peab päevast päeva kajastama ja millega peab inimesi hirmutama. Vahelduseks oleks võinud ka tähtsat toidukogumise kampaaniat kajastada.

Hillar Kohvi Meedia ja Nelli Teataja kajastasid üritust vist ainsana? Õhtulehes oli ka mõni päev tagasi vastav pressiteade avaldatud.

Samal teemal:

TOIDUPANK: ÜLE EESTI VAJAB NÄDALAS ABI KESKMISELT 13661 INIMEST