KURESSAARE LÕVID KUTSUVAD KINKIMA KASUTUSETA JALGRATTAID SÕJAPÕGENIKELE

Kodus seisma jäänud rattad võib kinkida erinevas vanuses sõjapõgenikele. Rattad, mis ei lähe käiku sõjapõgenikele, kingitakse hiljem Saaremaa lastele ja noortele.
Foto: Urmas Saard / Külauudised

Kuressaare Lions Klubi koostöös Bivarix Jalgrattapoega kutsub inimesi üles kinkima oma seisvaid ja kasutuseta jalgrattaid Ukraina sõjapõgenikele.

Oodatud on kõigile vanustele mõeldud jalgrattad ja tõukerattad. Rattad peaksid olema sõidukorras või vajama üksnes vähest hooldust (katkine rehv, puuduvad helkurid, vajavad õlitamist).

Inimestel, kellel on sellised rattad kodus seismas ja on valmis kinkima selle erinevas vanuses sõjapõgenikele, on palutud need tuua tööpäeviti kell 9.00-17.00 aadressile Aia tn 59Aa, Kuressaare (Alme Auto). Kui pole võimalik ratast ise tuua, võib võtta ühendust telefonil 517 5766 ja rattale tullakse järele.

Kuressaare Lions Klubi korraldab kõigi rataste hoolduse, vajaliku pisiremondi ja nende jõudmise Saaremaale tulnud Ukraina sõjapõgenikeni. Vajadusel ostab Lions klubi juurde ka tule, kiivri ja rattaluku.

Kõik rattad, mis ei lähe käiku sõjapõgenikele, kingitakse hiljem Saaremaa lastele ja noortele.

KU päevatoimetaja