ARVAMUSFESTIVAL OOTAB ARUTELUMÕTTEID

Arvamusfestival. Foto: Urmas Saard / Külauudised

Arvamusfestival peab tänavu 10. sünnipäeva ja ootab kõiki oma teemasid pakkuma. Programm saab kokku 1.-13. märtsini kestva avaliku ideekorje tulemusena.

Ideekorjesse oodatakse arutelupüstitusi, mis vajaksid ühiskonnas lahti rääkimist ja mõtestamist. “Selle aasta peamisteks märksõnadeks on demokraatia ja kriisid. Vaatame tagasi viimasele kümnele aastale ja sellele, kuidas me kõigi nende tänaste kriisideni jõudnud oleme. Mõtleme ühiselt, millises ühiskonnas me kümne aasta pärast elada tahaksime ning kuidas sinna jõuda,” rääkis Arvamusfestivali programmijuht ja eestvedaja Kaspar Tammist.

Tema sõnul on ideekorjesse oodatud ka kõik teised ideed, mis käsitlevad aktuaalseid ja olulisi küsimusi või vajavad ühist mõttetööd. Ideid oodatakse eraisikutelt, ettevõtetelt ja organisatsioonidelt üle Eesti, ainus tingimus idee esitamiseks on valmisolek arutelu ka ära korraldada.

Aruteluideed valitakse välja märtsi lõpus ning Arvamusfestival toimub 12.-13. augustil. Lisainfot ja ideekorje ankeedi leiab festivali koduleheküljelt.

KU päevatoimetaja