PUKA ÖÖLAULUPEO KAVA KOOSTAVAD SELLE FÄNNID

Puka Öölaulupidu 2021. aastal. Foto: Adam Illingworth

Traditsiooniline augustikuine taasiseseisvumispäevale pühendatud Puka Öölaulupidu toimub sellel aastal juba 15. korda. Korraldustoimkonna otsusel panevad juubelipeo repertuaari seekord kokku kõik huvilised ja Puka Öölaulupeo fännid.

Puka kultuurimaja perenaine Katrin Uffert märkis, et nagu tavaks saanud, kutsutakse kooride eeslauljaks tuntud ja armastatud artist. “Kuna tegemist on juubelipeoga, siis on oodata ka üllatusi,” lisas Katrin Uffert.

“Kuna ükski laulupidu ei saa toimuda ilma koorilauljate ja publikuta, siis soovime, et just teie, armsad inimesed, kujundaksite meie selleaastase juubelilaulupeo repertuaari,” ütles Otepää Kultuurikeskuste loomejuht Kaidi Pajumaa. “Selleks palume jagada meiega enda eestikeelset lemmiklugu, mida soovid augustikuisel Puka Öölaulupeol kuulda.” Lemmiklugu tuleb saata e-posti aadressil: kaidi.pajumaa@otepaa.ee hiljemalt 10. märtsiks.

Laekunud ettepanekute seast valivad hindajad 20 parimat lugu, millele korraldatakse hääletus ning 15 kõige rohkem hääli saanud laulu tulevadki 19. augustil Puka Öölaulupeol esitlusele.

Öölaulupeo korraldab Otepää Kultuurikeskused. Öölaulupeo idee algataja oli Puka pikaaegne kultuurimaja juhataja Helgi Pung.

KU päevatoimetaja