IISRAELI ROCKLAULJA KÄIS TALLINNAS RAJU VIDEOT FILMIMAS

Brad Jurjens’i bänd – vasakult Rauno Kaivoja, bass, Toomas Juhkov, kitarr, Lev Kerzhner, vokaal, Brad Jurjens, kitarr, Tõnis Noevere, trummid. Foto: Ross Halfin

Täna ilmus Brad Jurjens’i uus video laulule “Ordinary”, mis on esimene singel Bradi 13. oktoobril ilmuvalt sooloplaadilt “The New Normal”. Video tegemise tarvis lendas Eestisse kohale ka laulja Lev Kerzhner, kes on Iisraeli rocki ja metali skeenes üks tuntumaid tegijaid.

Lev: “Kui ma Bradi plaadimaterjali esimest korda kuulsin, täitis see mind täielikult energiaga. Absoluutne energialaks. Väga lahe on seda kõike ka varsti maailmaga jagada!”

Brad: “Augusti alguseks olime jõudnud sinnamaani, et plaat oli salvestatud, miksitud ja masterduse lõppfaasis.

Kuna meie laulja Lev elab päris kaugel ja sai ainult neljaks päevaks Eestisse tulla, siis panime kõik päevad korralikult tegemisi täis. Saime tehtud kaks pikka proovi kogu bändiga ja filmisime kaks muusikavideot.”

Täna ilmuvas videos, mis on filmitud Tallinnas Cafe Opera keldris asuvas uues üliägedas baaris, teeb peale Lev’i kaasa ka Bradi uus bänd: Tõnis Noevere, keda tuntakse peamiselt Metsatöllu trummarina, teine kitarrist Toomas Juhkov ja bassimees Rauno Kaivoja.

Tõnis: “Eriti sooviksime tänada Cafe Opera väga kannatlikku manageri Cindy’t, kes meil seal lammutada lubas. Laenutuses olid väiksemad tossumasinad otsas ja nii anti meile üks jõhkralt suur masin, mis pumpas terve ruumi ilma pikema jututa paksult tossu täis ja pani suitsualarmi kolm-neli korda mõnusalt röökima.”

Lev on jälle Eestis juba varsti. 13 oktoobril ilmuva albumi presentatsioonid toimuvad reedel, 15. oktoobril Tallinnas rockiklubis Tapper, kus Bradi bändile teevad sooja Fööniks ja Sorus, ning laupäeval, 16. oktoobril Tartu klubis Rocknroll.

Video link