KRISTIINES AVATAKSE 30 KODUKOHVIKUT

Kodukohvikute päeval. Foto: Urmas Saard / Külauudised

Laupäeval, 28. augustil kella 11 ja 17 vahel toimub Tallinna Kristiine linnaosas kohvikutepäev, mil uksed avavad 30 kodukohvikut. Mitmed kohvikupidajad pakuvad lisaks tegevusi peredele, kirbukal ostlemist ja tegelevad taimemüügiga.

Kristiine linnaosa vanema Jaanus Riibe sõnul on Kristiine linnaosa kui aed linna südames. „Kodukohvikute päev on linnaosa elanikule hea võimalus tutvuda naabritega. Kaugemalt tulija saab tutvuda Kristiine kui elupaigaga ja samas uudistada ka põnevaid aedu,“ kutsus Riibe inimesi kodukohvikute külastamist planeerima.

Kõik kohvikud on varustatud käte desinfitseerimise vahendi ja maskidega.

Kohvikutepäev toimub Kristiines neljandat korda. Kohvikutepäeva korraldab Kristiine Linnaosa Valitsus koostöös elanikega.

KU päevatoimetaja

Share via
Copy link
Powered by Social Snap