KÄRAVETE JÄRVEMUUSIKA TULEB TAAS

Jaan Sööt. Foto: Urmas Saard / Külauudised

Vaatamata kõhklustele toimub siiski XI Käravete Järvemuusika 19. augustil algusega kell 19 Käravete järve ääres taas. 

Kaunist õhtust oodatakse koos parima muusikaga osa saama kõiki. Lavale astuvad sooloartistidena Jaan Sööt, Uku Suviste ja Ott Lepland, et laulda üksinda ja kolmekesi ühiselt. Kontserdi lõpetab tantsustuudio FAAMOS suur tuleetendus. Lastele on olemas batuudid ja pilakaup. Avatud kohvikud. Külastajatel palutakse kaasa võtta piknikutekid või omad toolid.

„Kõhklesime korraldajatena kaua, kas rahvas on valmis tulema tänases piirangute maailmas suurele rahvaüritusele,” tunnistab Arlet Palmiste, ühena Käravete Järvemuusika korraldajatest. „Uurisime Facebooki postituses rahva arvamust ja saime kümneid toetavaid kirju ning mõistsime, et Käravete Järvemuusika on oluline sündmus kohalikele ja lisakontroll sisenemisel ei ole enamuse jaoks probleemiks. Muidugi tuli ka kirju, kus heideti meile ette, et allume võimu terrorile, kuid sellised mõtted olid suures vähemuses.”

Korraldajatena täidame ainult meile pandud kohustusi ja loodame, et ükski külastaja ei hakka meid süüdistama

Samas annavad korraldajad endale aru, et ajutisena näiv lisakohustus vaktsiinitõendite kontrollimisel jääb arvatavasti püsima pikemaks ajaks. Seepärast tuleb kõigil sellega juba varakult harjuma hakata ja mitte teha sellest põhjust ürituse väraval ärplemiseks ja oma õiguse nõudmiseks. „Korraldajatena täidame ainult meile pandud kohustusi ja loodame, et ükski külastaja ei hakka meid süüdistama tema meelest mõttetute paberite nõudmises. Aeg on selline. Kõik teised on aga oodatud juba varakult kohale, sest sisenemine võib võtta aega.”

Palmiste sõnul antakse endast parim, et kontserdi alguseks oleks kõik omale kohad leidnud ja sooja joogigi pihku võtnud.

„Korraldajatena ootame samuti juba väga taas toimuvat Käravete Järvemuusikat. Teeme sellest koos ühe unustamatu suveõhtu. Täname Järva vallavalitsust, kes on valmis igati kaasa aitama ürituse paremaks õnnestumiseks.”

KU päevatoimetaja

Share via
Copy link
Powered by Social Snap