POKUMAA ETENDUS-MATK „MÖBLEERITUD METS”

Plakati illustratsioon: Pokumaa etendus-matk “Möbleeritud mets”

Pokumaal kutsutakse rännakule ja kohtumisele tegelastega väljaspool pildiraami, tegelikkuse ja kujutelmade mängumaale. Matk-etenduse mängukohad on Pokumaa kauni looduse metsaradadel, Hauka ja Padasoomäe talukohtades.

„28. juulil kell 17 alustame Pokumaa esimest etendus-matka “Möbleeritud mets” armastatud kunstniku Edgar Valteri imelistele pildimaastikele,” teatab Sirje Loodus Pokumaa sihtasutusest. Etendus põhineb kunstniku mõtetel ja tema imelistel maalidel. Tema lõuendiks oli kogu ümbritsev tegelikkus, loodus ja hingelähedased asjad. Edgar Valter maalis pintsli ja sõnadega.

Lavastajaks on Zoja Mellov.

Matk-etendusel läbitakse värvikas umbes kahekilomeetrine teekond Hauka talu õunaaiast Edgar Valteri maaligaleriisse Pokukojas.

Etenduste ajad: 28.-31.07; 1.08 ja 12.-15.08 kell 17. Etendus-matkadele on piiratud arv pileteid ja neid saab soetada üksnes eelmüügist Ticketerist, Piletimaailmast, Piletilevist ja Pokumaalt.

KU oöevatoimetaja