KOHTUMISENI SUVESOOJAL POKUMAAL

Siiri Sisask. Foto: Urmas Saard / Külauudised

Käesoleval suvel on Pokumaal palju põnevat ja meeldejäävat toimumas. „Paraku pole me kõige eest kaitstud ning 9. juulil toimuma pidanud selle hooaja teine Õunaaiakontsert Kadrioru Katusetrio esinemisel jääb ära, kuna esineja on kaotanud hääle,” teatab Sirje Loodus Pokumaalt.

Järgmised suured ettevõtmised ei lase ennast aga pikalt oodata ning juba 23. juulil on võimalik nautida Siiri Sisaski esinemist, 14. augustil Tiit Kikase lasershowd ning 21. augustil Jaan Söödi laulu. Nende esinemiste vahele mahub etendus-matk “Möbleeritud mets” inspireerituna Edgar Valteri maalidest. Etendust on võimalik külastada 28. juulist – 1.augustini ning 12. augustist – 15. augustini ja sellele saab tulla vaid eelmüügist soetatud piletiga – mets seab publikule omad piirid.

Lisaks erinevatele ettevõtmistele on Pokukoda kuni augusti lõpuni avatud iga päev 11.00-18.00, sama kaua saab Puuko toidutares keha kinnitada näiteks nõiatüdruk Iika võlupraega või hoopis isand Tuutu ja Kratu kokkukeeratud supiga.


Külastajaid ootavad erinevad taluloomad, matkarajad ning puuskulptuurid. Tule pane end proovile, kas leiad ülesse MuruMereMao ja metsaksülofoni või osale hoopis Lõuna-Eesti H2O mängus ja laienda niimoodi silmaringi!

KU päevatoimetaja