NÄDALAFOTO 2021

Käesoleval aastal püüab Külauudiste toimetus leida nädalafotosid, mis on peamiselt tehtud käimasoleval või sellele eelneval nädalal. Foto peaks kajastama mõnda aktuaalset sündmust, olema suhteliselt hea kvaliteediga ja emotsionaalselt või muul viisil vaatajat kõnetav.


Pildistaja: Urmas Saard. Käesoleva aasta kaheteistkümnenda nädala foto on tehtud Pärnu randa kuhjunud rüsijääst.
Pildistaja: Sirje Soovik. Käesoleva aasta kaheksanda nädala foto koosneb kolmest pildist, millest kaks tehtud jaanuaris ja viimane eelmise nädala neljapäeval. Eluaegne harrastus kalamees, Sindis elav Jaan, naaseb püügilt kordkorralt järjest suurema kalaga. Jaanuaris püüdis ta 2,5 ja 3,5 kg kaaluva haugi, kuu lõpul 4,5 kg ja viimati 5,5 kg raskuse haugi, mis on tema elus suurim õnnestumine.
Pildistaja: Merilyn Nõmm. Käesoleva aasta kuuenda nädala foto pealkirjaks pani autor „Jäine kalapüük”. Hallhaigur sai Sindis pildile tabatud eelmise nädala reede keskpäeval.
Pildistaja Raiko Malsroos. Käesoleva aasta viienda nädala fotole poseerisid Jõgevamaa kitsed 18. jaanuaril. Pildistatud läbi autoakna.

Pildistaja: Helen Parmen. Alanud aasta neljanda nädala foto sai tehtud enne kui sulailm polnud veel jõudu kogunud ja Sindi külje all Lanksaare rabas ilmutas tõusev päike ennast läbi kargete miinuskraadide.

Pildistaja: Helen Parmen. Alanud aasta kolmanda nädala foto on Sindi loodusfotograafi poolt pildistatud Sindi kärestiku lähedal teise nädala laupäeval. Hallhaigrud kössutavad jõe ääres kuulekalt omavahel paarimeetrist vahemaad hoides – nagu nüüd seatud kord ette näeb.
2. nädala foto on pildistatud n-ö Juliuse kalendri uusaasta esimesel päeval Sindi koduõuel. Pildistaja: Urmas Saard

1. nädala foto on pildistatud 3. jaanuaril Sindi kärestikul. Pildistaja: Urmas Saard