KEILA KOOLI JUURDEEHITUSELE ASETATI NURGAKIVI

Nurgakivi Keila kooli juurdeehitusele. Foto: Heikki Saller

Keila Kooli Pargimaja juurdeehitusele pandi tulevases sööklas nurgakivi. Kool saab järgmiseks sügiseks 480 õpilasele mõeldud 20 klassiga kolmekorruselise õppeosa ning söökla ja spordisaali, kokku ligi 4800 ruutmeetrit. Peale valmimist hakkavad uues hoones õppima 1.-4. klassi õpilased. Koos valmiva laiendusega mahub hoonesse järgmisel õppeaastal kuni 800 õpilast.

Tarmo Roos, Mapri Ehituse tegevjuht ütleb, et Keila kooli Pargimaja juurdeehitus edeneb jõudsalt. “Karkass on püsti, käivad müüritööd ning veebruari lõpuks saame hoonekarbi kinni. Jaanuari külmad ilmad on müüritöid küll häirinud, aga ilmateade lubab see nädal külmade taltumist. Koostöö tellija ja ehitusjärelevalvega sujub hästi ning septembris saavad Keila algklasside õpilased avarama koolimaja ja uue spordisaali.”

Nurgakivi panid Keila linnapea Enno Fels, Keila Vesi juht Janno Jazõkov, Keila Kooli direktor Mait Tõitoja, Mapri Ehituse müügijuht Margus Väärsi.

Ehituse lepinguline hind koos projekteerimise ja omanikujärelevalvega on veidi üle 5,3 miljoni euro, millele lisandub 20% käibemaksu. Juurdeehituse on projekteerinud Projektbüroo OÜ, hoonet ehitab Mapri Ehitus ning ja vee- ja kanalisatsioonilahendustega tegelev Magma.

Mapri Ehitus OÜ tegevusalad on ehituse peatöövõtt ja projektijuhtimine, põllumajandusehitus ning betoonitööde teostamine. Kogu Eestis ja Lätis ehitava Mapri Ehituse 2019. aasta konsolideeritud ehitustööde maht oli ligi 86 miljonit eurot, ettevõte annab tööd 120 inimesele.

KU päevatoimetaja

Samal teemal:

KEILA KOOLIL VALMIB JUURDEEHITUS

Share via
Copy link
Powered by Social Snap