NOORSOOTEATER PALUB TEATRIS MASKE KANDA

Illustreeriv pilt. Foto: Urmas Saard / Külauudised

Eesti Noorsooteater palub publikul teatris maske kanda. Teater on loonud omalt poolt kõik tingimused, et teatriime saaks sündida turvalises keskkonnas – hajutatult, korralikult ventileeritud ruumides, rohkete võimalustega kasutada desinfitseerimisvahendeid.

„Saame ühiselt palju ära teha, et püsida terved ja elada nii, et on rohkelt vabadusi ja võimalusi,“ ütles teatrijuht Joonas Tartu „Palun kandke maske – kordame lihtsalt ja selgelt meedikute ja teiste terviseasjatundjate soovitust.“

Kommunikatsioonijuhi Peep Ehasalu sõnul on Noorsooteatri publik distsiplineeritud ja mõistlik, enam ammu ei leia publiku seast köhivaid või nuuskavaid inimesi. Teater annab etendusi erinevas vanuses noortele ning publik käib jätkuvalt etendustele kaasa elamas, kaasa mõtlemas ja kaasa rääkimas. Kõik on ka jätkuvalt teatrisse oodatud, soovitatavalt maskides.

KU päevatoimetaja