TWIST JA LÕVID SINDIS

Jüri Kukk ja Jaan Krinal ansamblis Twist. Foto: Kärt Saard

Eile keskpäeval esines traditsioonilisel iga-aastasel Sindi suvemuusika kontserdil ansambel Twist Pärnust ja samal ajal oli avatud ka Paikuse Lions klubi kohvik.

Erinevate ajastute lugudega kostitas kolmest mehest koosnev ansambel sindi rahvast ka möödunud aastal. Kitarri keeltel mängivad Jaan Krinal ja Jüri Kukk, klahvpillil Arvo Bauer. Jaanil on ka vokaalne osa. Kõlasid nii kodumaiste kui välismaa autorite tuntud lood. Näiteks Raimond Valgre “Mul meeles veel” – meloodia, mis heldimuses mõnelgi kuulajal pisara mööda põske voolama pani. „Mul meeles on veel suveteed, kus käsikäes kord käisime ja uduloor, mis varjas järveveed. Mul meeles veel on…” Kuid „Quanta na mera” pani lihtsalt hinges kaasa laulma.

Kontserdikülastajaid teenindanud Lõvid pidasid heategevuskohvikut Sindi lasteaia vajaduste heaks.

Järgmisel laupäeval, 15. augustil, esineb algusega kell 12.00 Sindi seltsimaja esisel pargimurul Indrek Kalda.

Siis on sealsamas avatud Veetorni noortekohvik, mida teevad Sindi linna kokondushuvilised noored. Kaur Kasemaa, Pärnumaa noorte kokandusringi liige, tutvustab menüüd, millele panid õla alla Evari Tsetsin ja Marek Sild: kanapugud (focaccia – itaaliapärane lameleib, pestokaste, värske salat, tükike armastust); parmesani koorikuga kanafilee (friikartul, krõbe juust, focaccia, pestokaste, värske salat); kanasalat caesari kastmega (tomat, krõbe juust, ürdikrutoonid, pesto, parmesan, sidrun); bataadifriikad; vanilje käsitööjäätis šokolaaditükkidega ja veel palju põnevat.

Kärt Saard