FOTOKONKURSS „MINU ERILINE LÄÄNE-VIRUMAA”

Illustreeriv pilt fotokonkursi teatele – Jõulutaatide ja -memmede pressikonverents Rakvere Targas majas 2018. a jõulukuul. Foto: Urmas Saard / Külauudised

Konkurssi korraldavad Lääne-Viru Omavalitsuste Liit ja Europe Direct teabekeskus Lääne-Virumaa, kelle eesmärgiks on jäädvustada Lääne-Virumaa loodust, üritusi, inimesi ja objekte, mille tulemusena tekib fotopank ning maakonna kinkeraamat.

Fotokonkursile saab töid esitada kolmes kategoorias: inimesed ja üritused, loodus ning Euroopa Liidu fondide abil elluviidud projektid.

Iga kategooria võitjale on auhinnaks rahaline preemia summas 300 eurot.

Võistlusfotod saadetakse aadressile fotokonkurss@virol.ee kuni 30. oktoobrini 2020. Fotod peavad olema pildistatud Lääne-Virumaal ja iga foto esitamisel tuleb märkida foto pealkiri ja kategooria, koha/objekti/ürituse/asja nimi või selgitus ning autori ees- ja perekonnanimi, vanus ja kontaktandmed (e-posti aadress, telefon).

Täiendav info fotokonkursi kohta on leitav Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu kodulehel https://www.virol.ee/fotokonkurss

KU päevatoimetaja